LIO Juhis – Ajatuksia ja odotuksia vuodelle 2016

  • -

LIO Juhis – Ajatuksia ja odotuksia vuodelle 2016

Tervehdys,

Sivustolla ilmestyy kuukausittain hallitusjäsenten ajatuksia ja odotuksia kuluneesta vuodesta. Ensimmäisenä vuorossa on tiedottajamme LIO Juha.

Vuosi on lähtenyt todella perinteiseen tapaan vauhdikkaasti käyntiin niin työrintamalla kuin JC-hengessä. Olemme lanseeranneet uudet sivustot, tiedotusta koitetaan kehittää entistä monipuolisemmaksi sekä tuoda tutuksi toimintaamme vieläkin paremmin sen myötä. Samalla koittaen kehittää omia taitoja siinä sivussa.

Uusia projekteja on lähtenyt käyntiin ja tottahan toki PRES Ari niihin houkutteli mukaan! JC meininkiin on päässyt entistä syvemmin kiinni ja vihdoinkin tuli lähdettyä ensimmäiselle JC-koulutusreissulle Kolille (http://www.koliday.fi/). Luennoilta sai paljon uutta ajatuskulmaa ja ennen kaikkea kokemuksia. Oli kyllä paikkakin upeasti valittu ja kelit suosi viikonloppuna. Pakko päästä uudestaan messiin!

Tänä vuonna olisi tarkoitus saada Rojekti -lehti ilmestymään kahdesta vuodessa. Ensimmäinen lehti tulisi verkkolehtenä ja toinen mahdollisesti ihan kädestä luettavana perinteisenä mallina. Ensimmäiseen lehteen olen alkanut jo aiheita kasaamaan ylös ja pikku hiljalleen pitäisi homma saada raameihin ja tuutista ulos alkukesän kupeessa.

Mitä odotuksia minulla on tälle vuodelle? Tuoda jotain uutta ja pysyvää sekä oppia uutta ja ennen kaikkea tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ihmisiä mukaan tähän mahtavaan toimintaan. Toimintaan lähteminen kauhistutti ja alkuun ei tiennyt mitä tehdä, mutta se jujuhan tässä on että vain lähtemällä ja tekemällä oppii! Kannustankin kaikkia lähtemään mukaan toimintaan ja osallistumaan tapahtumiin ja ennen kaikkea projekteihin. Uskomattomia kokemuksia, uskomattomalla porukalla! Mukavaa kevättä kaikille ja nähdään kentällä 😉

 – LIO Juhis

eRojekti


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.