SECY Henna – Ajatuksia ja odotuksia vuodelle 2016

  • -

SECY Henna – Ajatuksia ja odotuksia vuodelle 2016

Heippa,

Rästiin jääneet kesälomat ja talviloma on nyt pidetty Levin hienoissa maisemissa ja paluu arkeen koitti mutta kesä se olikin hiipinyt jo ihan yllättäen. Vaput ja Äitienpäivät menikin mukavasti auringonpaisteessa ja ihmiset ovat kaivautuneet ulos koloistaan.

Kulunut vuosi onkin alkanut melko vauhdikkaasti niin, ettei perässä ole meinannut pysyä. Olen nyt ollut vuoden mukana WNKK:n toiminnassa ja täytyy sanoa, että vaikka matka alkoi vauhdikkaasti, se ei ole haitannut pätkääkään. Tekemällä projekteja muiden kanssa pääsee parhaiten mukaan toimintaan ja tapaa uusia ihmisiä. Tänä vuonna päätinkin pyynnöstä liittyä hallituksen toimintaan mukaan sihteerinä. Hallituksessa mukana ollessa pysyy hyvin perillä päivänpolttavista asioista ja pystyy joiltakin osin vaikuttamaan tärkeisiin asioihin. Omalta osaltani olen koittanut osallistua mahdollisimman moniin tapahtumiin, joita on järjestetty. Valitettavasti koulutusviikonloppuihin en ole vielä ehtinyt kuitenkaan mukaan mutta tarkoitus olisi tulevaisuudessa.

Kuluneena viikonloppuna lauantaina 7.5. olin mukana kamarimme järjestämällä SavoTourilla, johon kuului tutustuminen Oravikosken Hanx-myymälään sekä Valamon viini- ja viskituotantoon. Lisäksi teimme pienen pysähdyksen Heinävedellä juuri avatussa pubissa sekä Varkauden Torni-kahvilassa. Päivä oli erittäin mielenkiintoinen, antoisa, mukava ja kaikilla tuntui olevan hauskaa sekä tapasimme myös Joensuun kamarin ihmisiä. Toivon mukaan tapahtumasta tulisi vuosittainen perinne ja mukaan lähtisi tulevina vuosina vielä enemmän porukkaa.

Tulevan vuoden suurin tavoite on ehdottomasti, että pääsisin osallistumaan koulutusviikonloppuun tai ylipäänsä johonkin ulkopaikkakunnalla olevaan tapahtumaan. Tähtäimessä on näillä näkyvin aluevaalikokous Iisalmessa. Lisäksi toivoisin tulevalle vuodelle tapaavani lisää uusia ihmisiä ja pääseväni mukaan kivoihin tapahtumiin. Yhteishengen luominen ja Varkauden esille nostaminen positiivisessa mielessä on tärkeää itselleni!

Terveisin,

SECY Henna

Tynnyrit


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.