LOM Marko – Ajatuksia JC-vuoden varrelta

  • -

LOM Marko – Ajatuksia JC-vuoden varrelta

Moikka,

JC-vuoteni on ollut tähän mennessä  mielenkiintoinen. Aloitin tämän toisen hallitusvuoteni yhdistyslohkosta vastaavana ja tehtävä mietitytti melko lailla etukäteen. Keksisinkö riittävästi kiinnostavia tapahtumia ja saisinko aktivoitua jäsenistöä osallistumaan niihin? Vuosi lähti kuitenkin hyvin uomiinsa hallituskumppaneiden kanssa yhdessä toimien: päissä pyörineet tapahtuma-aihiot alkoivat hiljalleen muokkautua  tapahtumiksi.  Ja tähän mennessä kamarilaisillemme onkin ollut tarjolla uusia tapahtumia yritys- ja urheilutapahtumavierailuista aina viskilliseen kotiseutumatkailuun. Loppuvuosikin tuo vielä tullessaan yritysvierailuja ja koko perheen ulkoilutapahtuman. Eli yhteistyö on ollut voimaa myös tapahtumien kehittämisen saralla.

Oletko muuten huomannut, että olemme JC-harrastuksemme parissa todella vaikuttavan tekemisen ytimessä? Törmäsin tähän taas menneen viikonlopun talkoovuorossa, kun Varkaudessa juhlittiin Sampea ja Samppanjaa. Tapahtumaahan ei olisi alun perin syntynytkään ilman aktiivisen jiiceen visiota ja tahtoa ympäristönsä kehittämiseksi. Ja vuosien varrella kymmenet ja taas kymmenet jiiceet ovat talkoilleet tämän tapahtuman eteen mahdollistaen sen jatkuvuuden. Vaikka tämä vuosi oli Samppiksen kannalta erilainen vetovastuun ollessa toisaalla, oli tapahtuman luoma yhteishenki kamarilaisten keskuudessa ennallaan. Kamarilaisia oli isolla joukolla talkoilemassa ympäri tapahtuma-aluetta ja  samppiskonkareita oli järjestäjän  neuvonantajina pitkin vuotta. Tämän Varkauden alueen isoimman kesätapahtuman tekeminen on hyvä esimerkki siitä palosta, jolla kamarilaisemme haluavat rakentaa yhteistä ympäristöämme.

Minulle vuosi on tähän asti ollut tapahtumien ohella myös paljon muuta. Se on ollut ikimuistoisia kohtaamisia alue- ja kamaritapahtumissa sekä JC-killassa.  Se on ihan varmasti ollut virheitä ja noloja sattumuksia, mutta se on ollut myös ennen kaikkea uuden oppimista ja onnistumisista nauttimista.

Kuulin taannoin erään oikein viisaan miehen sanovan, että kaikkien ihmisten tekemien päätöksien taustalla on kaksi perustunnetta, joiden väliltä teemme valintamme. Nämä ovat pelko ja rakkaus. Jos näin on, niin voin kyllä toimintaamme seurattuani todeta, että WNKK:n tämänkin vuoden toimintaa ohjaa rakkaus, rakkaus lajiin. Tulethan sinäkin mukaan loppuvuoden tapahtumiin ja koulutuksiin toteamaan tämän käytännössä?


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.