INT Erikka – Vauhdikas startti syksyyn

  • -

INT Erikka – Vauhdikas startti syksyyn

Warkauden Nuorkauppakamarin vuosi on (jälleen kerran) ollut täynnä toimintaa. Uutena vivahteena mukaan on tullut kansainvälisyys: hallituksessa on ensimmäistä kertaa kansainvälisyysvastaavan (INT) tehtävä, jota hoidan. Keväällä järjestettiin kamarin historian ensimmäinen kansainvälisyysilta, jossa tutustuimme syvällisemmin Venäjään. Syksylle on suunnitteilla toinen vastaava ilta Oktoberfest-teemalla. Lisäksi olemme kartoittaneet mahdollisia twinningkumppaneita ulkomailta. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistyötä jonkin ulkomaalaisen nuorkauppakamariyhdistyksen kanssa. Toivottavasti twinningasia etenee vielä tämän vuoden aikana.

Nuorkauppakamarin syyskausi sai vauhdikkaan startin viime viikonloppuna Iisalmessa järjestetyssä D-alueen (Itä- ja Pohjois-Suomen nuorkauppakamarit) aluevaalikokouksessa. Varkaudesta oli mukana yli kymmenen hengen huippudelegaatio. Kokous oli erityinen Warkauden Nuorkauppakamarille monella tapaa. Näyimme ja kuuluimme kokouksessa koko viikonlopun paitsi ison porukkamme, myös puheenjohtajamme Arin vaalikampanjan ansiosta. Vielä tällä kertaa Arin onnistunut kampanja ei siivittänyt häntä aluejohtajaksi, mutta jatkossa hänelle on varmasti tarjolla monia mielenkiintoisia tehtäviä nuorkauppakamaritoiminnassa!

Viikonloppumme kruunasi lauantai-illan tarkoin varjeltu salaisuus, jäsenemme Paula Koposen nimitys nuorkauppakamarin senaattoriksi. Senaattoriksi eli ainaisjäseneksi voi päästä erityisen aktiivinen ja ansioitunut nuorkauppakamarilainen. Paula jos kuka tämän kunnianosoituksen ansaitsi! Saimme pidettyä tulevan nimityksen salassa Paulalta koko viikonlopun ajan, ja lauantain iltagaalassa senaattorin arvon vastaanotti aidosti yllättynyt nainen onnenkyynelten vieriessä poskille. Silmät kostuivat kyllä monella muullakin meistä, sen verran koskettava tilaisuus oli. Nämä jos mitkä ovat niitä nuorkauppakamaritoiminnan huippuhetkiä 🙂

Erikka, INT 2016

fb_img_1474292830664

 


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.