Savonsampo-tubeskaba

SAVONSAMPO -TUBESKABA KÄYNNISTYY  – OSALLISTU 30.3.19 MENNESSÄ

 

SavonSampo-messujen yhteydessä järjestetään tänä vuonna videokilpailu, johon toivotaan mukaan kaikenikäisiä videoinnista ja tubettamisesta innostuneita.

 

Kuvaa maksimissaan 30 sekunnin video aiheesta ”Minä ja tulevaisuus” ja palauta se lauantaihin 30.3.2018 klo 23.59 mennessä sähköpostilla savonsampotubeskaba@gmail.com Tallennusmuotona voivat olla yleisesti käytetyt tallennusmuodot.

Jos olet alaikäinen, tarvitset vanhemman suostumuksen kilpailuun osallistumiseen. Suostumus lähetetään kilpailuvideon mukana sähköpostilla. Suostumuksessa on kerrottava osallistujan tiedot (nimi, ikä, yhteystiedot) ja vanhemman tiedot (nimi ja yhteystiedot). Kilpailuun osallistuminen antaa luvan järjestäjälle videon esittämiseen messuilla ja SavonSampo-messujen some-kanavilla.

Kilpailuun lähetetyistä videoista esikarsitaan kymmenen videota mukaan messuille, missä messuvieraat pääsevät äänestämään voittajaa. Lauantaina annettujen äänten perusteella kolme videota pääsee mukaan sunnuntain finaaliäänestykseen. Kilpailun voittaja julkistetaan messuilla sunnuntaina ja kilpailun pääpalkintona on GoPro-videokamera.

Saat julkaista ja markkinoida omaa videotasi missä vaiheessa tahansa kilpailu aikana sosiaalisessa mediassa. Lisääthän tunnisteisiin #savonsampo – Nyt kamerat esiin ja kuvaamaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurkkaa messuryhmän terveiset tubeskabaan osallistujille alta!