Joulupuu

Joulupuu 2018

Suomen nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistjoulupuu-logoykset ovat järjestäneet yli 10 vuoden ajan hyväntekeväisyyskeräystä, joka kutsuu kaikkia Joulupuun luokse. Keräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta, myös niille lapsille ja nuorille, jotka muuten uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Joulupuu tuo hyvän mielen lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille ja tietenkin myös lahjan saajille perheineen. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.

Miten toimia ja mitä ostaisin lahjaksi?

1, Nouda keräyspaikalta pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Voit ostaa lahjan myös ilman pakettikorttia: kirjoita vain itse lahjan päälle vastaanottajan ikä, sukupuoli ja tieto lahjan sisällöstä

2, Paketoi uusi (joko ostettu tai omatekoinen) lahja, kiinnitä siihen noutamasi pakettikortti ja tuo lahja keräyspisteeseen

3, Warkauden Nuorkauppakamari antaa lahjat Varkauden ev.lut. seurakunnalle, Varkauden kaupungin perhetyölle, perhetukikoti Kinnulaan ja Alvari-perhetyölle, jotka toimittavat lahjat jouluksi perille perheisiin.

Mitä lahja voisi olla? Ota vinkit haltuun TÄSTÄ .

Miten keräys toteutetaan ja kuinka siihen voi osallistua?

Joulupuu-keräykseen saamme yhteistyökumppaneiltamme (Kaupungin perhetyö, perhetukikoti Kinnula, seurakunnan diakoniatyö) anonyymin listan lapsista ikineen, sukupuolineen ja lukumäärineen. Listan avulla keräyspaikkoihin pystytetään Joulupuut, joiden oksille ripustetaan pakettikortteja, joissa jokaisessa lukee saajan ikä sekä sukupuoli.

Joulukuusesta voi kuka tahansa ottaa pakettikortin. Joulukuusesta pakettikortin ottanut yksityislahjoittaja lupautuu tuomaan Joulupuun keräyspisteeseen keräysaikana lahjan, joka sopii tuolle lapselle (ikä ja sukupuoli pakettikortissa).

Mihin lahjat menevät? Menevätkö lahjat varmasti perille?

Keräyksen jälkeen lahjat toimitetaan perhetukikoti Kinnulakotiin, Varkauden ev. lut. seurakunnan diakoniatyölle ja kaupungin perhetyölle sekä Alvari- perhetyölle, joiden henkilöstö huolehtii edelleen lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin. Joulupuu-keräyksen avulla tuodaan jouluiloa vähävaraisten perheiden lapsille, jotka uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

joulupuu3


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.