Jäseneksi?

Kiinnostaako Nuorkauppakamaritoiminta?

Haluatko olla osa noin 5 000:n suomalaisen ja 200 000 kansainvälisen nuoren kontaktiverkostoa? Haluatko panostaa itsesi koulutukseen tai kansainvälistymiseen?

Haluatko saada harrastuksen, joka antaa sinulle myös unohtumattomia elämyksiä? Miltä tuntuu muuttaessasi uudelle paikkakunnalle, kun sinulla on jo valmiiksi hyviä ystäviä?

Mitä saat nuorkauppakamaritoiminnasta?

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA
Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Suuret määrät nuorkauppakamarilaisia matkustaa vuosittain alueellisiin (esim. Eurooppa-) ja maailmankattaviin kokouksiin (maailmankokous). Parhaimmillaan maailmankokouksessa saattaa olla yli 10.000 osallistujaa ja Suomestakin satoja. Lisäksi monilla paikallisilla kamareilla on ystävyys-, eli ns. twinning-kamareita eri puolilla maailmaa. Missä tahansa kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on heillä aina yhteinen harrastus, mikä helpottaa ystävystymista, liikesuhteita ja verkostoitumista.

KEHITTYÄ JOHTAJANA
Johtajuuteen kouluttaudutaan nuorkauppakamarissa ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä. Luottamustehtävät esimerkiksi kamarin hallituksessa tai projekteissa kestävät vain vuoden. Ajatus on, että joka vuosi mennään ylöspäin ja kerätään vuosittain vaihtuvia johtajuuskokemuksia ja kasvetaan turvallisessa ympäristössä johtajuuteen. Haasteena on ihmisten johtaminen harrastustoiminnassa.

KOULUTUSTA EDULLISESTI
Nuorkauppakamarit järjestävät sekä paikallisella että kansallisella tasolla erilaisia koulutustilaisuuksia. Ne voivat olla yritysvierailuja, luentoja erilaisista aiheista tai vaikkapa esiintymiskoulutusta. Kouluttajat löytyvät yleensä omista verkostoista ja siksi koulutukset ovat yleensä maksuttomia. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen, mihin on rakennettu selkeät koulutusohjelmat.

KONTAKTIVERKOSTOJA
Viisituhatta suomalaista muodostaa oman verkostonsa, missä tavataan erilaisissa yhteyksissä ja tehdään yhdessä projekteja ja verkostoidutaan. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja omaa verkostoa hyödynnetään esimerkiksi rekrytointi- ja hankintatilanteissa. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja vuosien aikana syntyneet suhteet.

MAHDOLLISUUDEN VAIKUTTAA ELINYMPÄRISTÖÖSI
Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton ja se vaikuttaa järjestönä yhteiskuntaan juuri johtajuutta kehittämällä. Parempi johtajuus on yhteiskunnan menestystekijöitä, lisäksi nuorkauppakamari nostaa positiivisia esimerkkejä esiin projektiensa kautta esim. Vuoden Nuori Menestyjä (TOYP), Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava Idea, jne.

KANNUSTUSTA YRITTÄJYYTEEN
Nuorkauppakamarilaisista reilu neljännes on yrittäjiä. Yrittäjyyteen kannustetaan ja se nähdään suomalaisen talouselämän yhtenä perustana. Nuorkauppakamarilaisista löytyy yrittäjien lisäksi monien eri alojen päättäjiä, asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kaikki ovat siis tervetulleita.

MIKÄ ON JCI?

KÄSITTEISTÄ: JCI = JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL ELI SUOMEKSI NUORKAUPPAKAMARI JA RUOTSIKSI JUNIORHANDELSKAMMARE

TARKOITUS
Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

PÄÄMÄÄRÄ
Olemme arvostettu ja tunnettu kestävän johtajuuden ja yhteiskunnan kehittäjä.

Katso vuosi 2017 videona:

Nuorkauppakamarin historia:

Jos olet kiinnostunut Warkauden Nuorkauppakamarin jäsenyydestä, ota yhteyttä vuoden 2018 puheenjohtajaan sähköpostilla marko.maksimainen@gmail.com! Voit myös lähettää meille sähköpostia alla olevalla lomakkeella.

Ennen jäseneksi valintaa on noin puolen vuoden koejäsenyysaika, jonka aikana koejäsenellä on mahdollisuus todeta kiinnostaako nuorkauppakamaritoiminta. Koejäseneksi valinnan tekee kamarin hallitus.

Koejäsenyyden aikana jäsenehdokkaan tulee osoittaa aktiivisuutensa kamaritoiminnassa projekteissa, kuukausitapahtumissa ja kokouksissa. Jokaisella koejäsenellä on vähintään yksi kummi, jonka tehtävänä on tukea sekä kannustaa koejäsentä kamaritoimintansa ensi vaiheissa.

Lisätietoa:
Suomen Nuorkauppakamarit www.jci.fi
Junior Chamber International http://www.jci.cc/members/

Kiinnostuitko? Hienoa! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.