Työnsyrjään kiinni

Warkauden nuorkauppakamari haluaa tehdä yhteiskuntaan vaikuttavaa toimintaa yhdessä alueen toimijoiden kanssa ja olla mukana tarjoamassa mahdollisuuksia tulevaisuuden tekijöille.

Merkittävä osa vastavalmistuneista nuorista aikuisista jää ilman työpaikkaa, kiinni opintojen ja työelämän väliin. Pahimmillaan tämä voi johtaa pitkäaikaiseen työelämän ulkopuolelle jäämiseen ja sen seurannaisvaikutuksiin.

Warkauden nuorkauppakamari haluaa olla omalta osaltaan tekemässä positiivista muutosta ympäristössään ja auttaa alueemme nuoria työllistymään entistä paremmin.

Uskomme, että ratkaisun ytimessä on yhteistyö ja verkostoituminen. Näillä saamme rakennettua ainutlaatuisia ja yksilökohtaisia  ratkaisuja edistämään nuoren työllistymistä itsensä kehittämisen keinoin.

Warkauden nuorkauppakamari on oppimis- ja kehittämisjärjestö. Sen jäsenistö on monipuolista, itsensä kehittämisestä kiinnostunutta ja hyvin verkostoitunutta porukkaa. Tämä tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia tarjota auttavia ja opastavia käsiä alueen vastavalmistuneille nuorille.

Warkauden Nuorkauppakamari tarjoaa 18-29 vuotiaille nuorille mahdollisuuden ottaa työnsyrjästä kiinni!

Juuri Sinulla on mahdollisuus hyödyntää CV- ja uraklinikka, some-koulutusta, yritysvierailuja sekä muita huikeita verkostoitumismahdollisuuksia Nuorkauppakamarin avoimissa tapahtumissa! Saat myös oman henkilökohtaisen mentorisi, jonka kanssa pääset tutustumaan juuri Sinua kiinnostavan toimialan uramahdollisuuksiin.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset:
koponenjuha(at)hotmail.com